3 idéer til sjove plakater, du kan give til enhver 20-årig

Unge mennesker med en stor plakat
3 idéer til sjove plakater, du kan give til enhver 20-årig
Henrik Andersen
-
25/11/2022
-

Er du inviteret til 20-års fødselsdagsfest? Så kan det være svært at finde den helt rigtige gave. Hvis du vil sikre dig, at fødselaren får en unik gave, som der garanteret ikke er to af, så handler det om at lægge hovedet i blød. En plakat er altid en god løsning, og herunder følger tre idéer til sjove plakater, som du kan forære til en 20-årig.

Forær den 20-årige et selvportræt

Hvis du vil forære den 20-årige en gave, som han eller hun helt sikkert ikke får af andre, så kan du give vedkommende et selvportræt. Det er en sjov gave, fordi den lægger op til, at han eller hun skal have et billede af dig hængende på væggen derhjemme – og det er der noget komisk i. Det kræver dog, at du er ude i god tid.

Du har forskellige fremgangsmåder, når du skal have lavet et selvportræt. Det er eksempelvis oplagt at tage ind til din lokale fotograf og få taget et professionelt billede, som efterfølgende kan blive printet ud. Du kan dog også tage et billede på din smartphone, da kvaliteten her efterhånden egner sig til at blive trykt.

En sjov plakat fra en film

Synes du måske, at du kommer til at være lidt for meget i centrum, hvis du forærer fødselaren et selvportræt i gave? Så er det heldigvis ikke den eneste løsning. Du kan også forære vedkommende andre typer af plakater. Det kan eksempelvis være en plakat med et sjovt citat fra en film, som du ved, at fødselaren holder af.

Her er der mange forskellige muligheder, men det bedste er, at der bliver trykt plakater til de fleste film. Det kan være, at fødselaren er helt vild med The Big Lebowski, Dude, 21 Jump Street eller Hangover-filmene. Det kan du tage inspiration fra, når du skal vælge den helt rigtige plakat med et sjovt filmcitat til fødselaren.

Få designet din egen plakat

Hvis du vil give fødselaren en unik plakat til sin 20-års fødselsdag, så kan du overveje, om det er en idé at få designet din egen plakat. Her kan du enten selv gå i gang med at designe en sjov plakat, eller du kan vælge at få en professionel designer til det. Der findes også tjenester på nettet, hvor du kan tage udgangspunkt i en skabelon.

Er du kreativt anlagt, så kan du også forsøge dig med at lave en kollage. Her kan du bruge en masse sjove billeder af minder, som I har tilfælles. Det vil være en personlig gave, som med garanti vil blive taget godt imod, uanset om den ender med at blive flot, eller om den ender med at blive lidt kikset i det. Det er indsatsen, som tæller.

Copyright 2024 - Pilanto Aps